Belgica De Weerd

 

Drs. Henk de Weerd is sinds 1972 actief als dierenarts met als specialisatie medische en sporttechnische begeleiding van postduiven. Door de achtergrond van drs. de Weerd, kennis en ervaring is Henk de Weerd uitgegroeid tot een van de beste dierenartsen op het gebied van postduiven, net als zijn vader reist Henk de Weerd de hele gehele wereld rond om zijn kennis te delen.

 

Henk de Weerd is niet alleen een voorloper in zijn vakgebied, maar ook op het gebied van de ontwikkeling van medicatie en bijproducten voor postduiven,  die zijn ondergebracht onder de vlag van Belgica De Weerd. Alle producten die ze aanbieden zijn ontwikkeld na eigen onderzoek en uitgebreide praktijktesten en worden geproduceerd conform de GMP standaarden. Natuurlijk allemaakl doping vrij.

 

De producten  van Belgica De Weerd wordt door duivenliefhebbers over de gehele wereld gebruikt en dit na alle tevredenheid van de gebruikers. Hierdoor blijft de lijst van referenties gestaag door groeien en het blijft mooi om te zien dat na het behalen van een overwinning de liefhebbers van de gelegenheid gebruikmaken hun dankbaarheid te tonen voor de advisering van geheel het team van Belgica De Weerd producten.